lördag 9 maj 2009

SFSfum, Bankett och håriga ben

Sitter i plenum och lyssnar på diskussioner om den positiva särbehandlingens vara eller icke vara. Icke vara, om ni frågar mig, men jag har inget mandat att rösta. Vår kår valde nämligen att gå ur SFS så vår delegation är här som observatörer och försöker nätverka och sånt (vilket går jättebra).

Hur som helst, detta är och kommer aldrig att bli en politisk blogg. Därför ska jag nu snacka om sådant jag är bra på, som håriga ben. I kväll ska vi på bankett här i Karlstad, och det finns tre överhängande problem som jag ser det:

- Jag har inga rakhyvlar och sjukt håriga ben
- Jag ska ha klänning och behöver alltså raka benen
- Jag har inga rena trosor och vi åker hem först imorn eftermiddag

Förutom ovanstående så är läget helt under kontroll. Jag planerar att hålla ett tal på banketten ikväll, vi kan åka tillbaka till hotellet tidigare än alla andra delegationer som måste stanna kvar och rösta (vilket innebär att vi kommer vara snyggast på stället) och frukosten på hotellet är fantastisk.

Som en parantes så är jag töntig och saknar Johan (töntig eftersom att de facto bara är 4 dagar sen vi sågs). Han är i Sthlm på valupptakt, dessutom. Det hade känns bättre om jag åtminstone visste att han satt hemma, hade tråkigt och längtade efter mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Beträffande håriga ben så fixar det sig säkert utan "ingrepp", det lär ju vara kväll och lite mörkt på banketten, ingen ser dina hår....det kanske t.o.m ser ut som om dina ben är bruna....(bra va). Trosorna däremot är ju lite knepigare, tvätta upp dem i handfatet på toa kanske, med tvål, och sen blås dem torra med hårblås.....//MAM

Fia sa...

Gunilla är en klok mamma.