lördag 22 november 2008

Inlägg n:o 295

I kväll ska jag till Göteborg för att hälsa på Kajsa Juslin. Juslin figurerade friskt i denna blogg i somras, då vi var på Roskilde tillsammans. Biljetterna till festivalen vann vi på Kårradion och ingen av oss var egentligen vana festivalare (ni vet dom där med dreadlocks och som refererar till låtar som "spår" och till skivor med deras riktiga namn, istället för "Ja, men det är den där som den snygga killen sjunger på, skivan är rosa med gul text").

När vi var på Roskilde kände vi oss som gamlingar. Inte bara för att vi faktiskt var rätt gamla i förhållande till övriga festivalbesökare, utan också för att vi var så ordentliga. Vi gick aldrig och la oss efter klockan ett på natten, stod först i frukostkön varje morgon och uppmanade varandra att dricka "ordentligt med vatten". Vi var också de enda i alla fall vår tält-rad som gjorde rent fötterna med våtservetter för "att inte dra på oss någon bakteriesjukdom".

Juslin är en alldeles fantastiskt bra person. Det finns så många i min närhet som är bra, men som man alltid har någon skit på, i fall man skulle vara på det humöret. Men Juslin är bara bra. Under förra året skrev hon C-uppsats, läste en extrakurs på distans och var chefsredaktör på Halmstads största studenttidning. Samtidigt. OCH fick VG på C-uppsatsen.

Hur som helst, ikv ska vi återförenas efter hennes flytt till Göteborg.

Inga kommentarer: