lördag 20 juni 2009

Kalender is inte the shit

Jag har ägnat hela dagen åt att göra kalender. Kåren ger varje år ut en studentkalender som delas ut gratis till våra runt 5000 medlemmar.

Jag tog mig an uppdraget att göra kalendern med stor entusiasm, nu jäklar ska vi göra den bästa kalendern ever! Efter att ha suttit i x antal timmar och inte vara i närheten av något som skulle kunna misstas för ett slutresultat är jag inte lika pepp längre. Bli klar, någon jäkla gång - kalenderjävel. Mer så nu faktiskt.

Hur som helst. Igår hade jag och Johan en fantastisk dag. Vi inledde med en guidad tur upp vid Hallandsgården, och därefter picknick vid Hallandsgården med rosévin, choklad och couscous-sallad. Efter ett par timmar på en filt i gräset gick vi ner mot stan och såg Sverige - Italien på storbildsskärmen på torget. U21 innebär att spelarna är under 21 år, fick jag lära mig igår.

Efter fotbollen och en öl var gick vi vidare till Bulls där vi intog varsin öl samt käkade från deras förträffliga pubmeny. Avslutningsvis hamnade vi hemma runt åttatiden och drack upp den sista flaskan rosé med varsin filt ute på balkongen. Fruktansvärt romantiskt och framförallt en riktigt skön dag, som ni ser.

Nu - tillbaka till kalenderproduktionen.

Inga kommentarer: