tisdag 15 juni 2010

Dansträning, Tyskland och jobbtorka

Jag har suttit på kontoret och stirrat på skärmen i en timme nu. ALLT är avslutat. I förmiddags skrev jag de sista orden på verksamhetsberättelsen, skrivbordet är städat, rensat och mailen och telefonen är överlämnade till min efterträdare. Jag har två veckor kvar innan mitt uppdrag på Kåren nått sitt slut och jag kan lämna helt. Vad ska jag ägna all denna tid åt?

Det är underligt hur man kan stressa sig igenom ett år, med fullt upp i kalendern och en överbelastad mail för att sen på bara två veckor in i överlämningsperioden inse att jag har helt tomt i kalendern. Ingen idé att påbörja något nytt, mentalt är jag redan i Helsingborg och jobbar. Ingen idé att försöka hitta på "låtsasuppgifter" heller. Ni vet, ta ett papper i handen och gå runt med det en hel dag för att se upptagen ut.

Så i eftermiddag slutar jag tidigt och sticker till dansträningen. Och imorn kommer jag inte in alls - då ska jag och Johan till Tyskland och inhandla all dryck till bröllopet (25 dagar kvar!).

By the way. Idag har jag med mig Muffins på jobbet. Jag körde ner Johan till stan med hunden i baksätet innan jobbet, och när jag skulle lämna honom (Muffins då alltså) hemma insåg jag att jag inte hade några nycklar. Så nu ligger han här jämte mitt skrivbord och förtrollar alla på kontoret med sin charm och morrar på en och annan student som passerar fönstret.

Inga kommentarer: