tisdag 3 mars 2009

Nära, men långt bort.

Idag går Kårens Arbetsmarknadsdag av stapeln. Om du befinner dig i Halmstad och är medlem i Halmstad Studentkår så tycker jag att du ska ta en sväng förbi. På arbetsmarknadsdagen kan du träffa företag för att diskutera framtida anställning, praktik eller examensarbete. Eller så kan du gå dit bara för att ta lite gratisprylar. Pennor och godis och sånt. 

Själv sitter jag i Varberg på byrån och jobbar. Det går bra och är jättekul, men dagar som denna när det verkligen händer spännande saker i Halmstad längtar jag dit. Jag åker iofs till Halmstad ikväll, för möte i utbildningsnämnden i två dagar. Och kanske hinner jag med att göra lite annat också. 

2 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Hej Emmie,

Det framgår av mina kommentarsregler att jag inte uppskattar att man - som jag gör nu - skriver meddelanden till mig i form av kommentarer till slumpvis valda blogginlägg. Min mejladress är promemorian@gmail.com. Din har jag inte hittat.

Det torde också framgå ganska tydligt på min blogg att jag är socialdemokrat, och jag har därför inte tänkt rösta på någon moderat i valet till Europaparlamentet.

/Jonas Morian

Emmie sa...

Hej Jonas!

Min mailadress är emmie_karlsson@hotmail.com, och jag ber om ursäkt om du upplevt min kommentar som störande på något sätt. Du är välkommen att posta vad du vill på min blogg - jag är för det där med frihet!

Jag vill se europaparlamentsvalet som en möjlighet att rösta på den kandidat man tror kommer att prestera bäst - oavsett partitillhörighet.

Jag respekterar givetvis ditt val att rösta på precis vem du vill!